VISSZATÉRÍTÉSI PROGRAM

Plantaco Visszatérítési Program 2019

A Program tulajdonosa és üzemeltetője a Plantaco Kft. (1039 Budapest, Pünkösdfürdő u. 52-54. 4. emelet 410. (továbbiakban: Plantaco). A Programba belépő vásárlók (továbbiakban: Vásárló) a Plantaco honlapján (www.plantaco.hu) megjelölt viszonteladóktól (továbbiakban: Viszonteladó) megvásárolt Plantaco termékekre (továbbiakban Termék) visszatérítést kapnak.

A Program minden naptári év október 1. napjától a következő év szeptember 30. napjáig tart (továbbiakban: Tárgyév). A 2019. évi Tárgyév visszatérítés mértéke minden Termékre vonatkozóan, egységesen 3%, azaz Három százalék. A Vásárló a Tárgyévre vonatkozóan kizárólag 100.000 Ft + ÁFA, azaz százezer forint + ÁFA összeg feletti Termék tárgyévi vásárlás után jogosult a Tárgyévi 3%-os visszatérítést igénybe venni.

A Vásárló a viszonteladó által kiállított számla, számlák másolatát minden év október 31-ig küldheti el a valentin.alexandra@plantaco.hu e-mail címre postán a Plantaco levelezési címére: 7696 Hidas, 1211 hrsz. A Plantaco a vásárlások megtörténtét csak akkor ismeri el, ha a számlák vagy azok másolatai október 31-ig be is érkeznek és azok tényleges termékvásárláshoz kapcsolódnak.

A számlák alapján igazolt Termékek és azok mennyiségének ellenőrzését követően a Plantaco kiszámolja az adott évre meghatározott visszatérítés összegét, és arról november 30-ig értesíti a Programban résztvevő Vásárlót, illetve december 15-ig átutalja a visszatérítés összegét. A Plantaco kizárólag a Vásárló részére teljesít fizetést.

A jelentkezés feltételei:

A Programban bárki részt vehet, aki a programba regisztrál, illetve elfogadja annak Általános Feltételeit és Adatkezelési tájékoztatóját.

Az Plantaco fenntartja a jogot az évenként változó Programban a Termékek után adott árkedvezmény mértékének változtatására.

visszatrtsi-program-www-plantaco-com