stericlean plant

A mezőgazdaság fertőtlenítője

Stericlean Plant

A mezőgazdaság fertőtlenítője

SteriClean Plant

A SteriClean termékek hatékony kontakt baktérium- és gombaölő szerek, melyek szermaradványok nélkül azonnal fertőtlenítenek és higiénikus tisztaságot biztosítanak. A SteriClean Plant a növények kondicionálásának egyik kiváló eszköze.

A SteriClean Plant felhasználása

A SteriClean Plant felhasználása

A SteriClean termékek kiválóan alkalmasak a következőkre:

 

  • termő növények stimulálására,
  • egészséges gyümölcs- és lombállapot fenntartására
  • zöldség- és gyümölcsfélék termésmennyiségének növelésére

A SteriClean Plant mire ad megoldást ?

A SteriClean Plant mire ad megoldást

SteriClean Plant a növények kondicionálására kiváló kontaktszer. Ajánljuk minden szántóföldi kultúra, zöldség-, gyümölcsfélék és szőlő temesztéséhez. SteriClean Plant a növény általános kondícióját javítja, továbbá:

  • segíti a növényhigiénia fenntartását
  • azonnali eredmény szermaradvány nélkül
  • növeli a termés méretét és tömegét
  • növeli a lombfelületet, a virágok számát, a gyökér tömegét

SteriClean Plant növénykondicionáló bármikor használható a kora tavaszi –  preventív módon végrehajtott – lemosó permetezéstől kezdve az intenzív hajtásnövekedést követően a permetezési szezon végéig. A SteriClean Plant segíti elérni és fenntartani a növényhigiéniát. Az elvégzett kísérleteink és a gazdák tapasztalatai alapján a SteriClean Plant hatékonyan stimulálja a lepermetezett növényi felületet,  ami egészséges levélzetet, első osztályú termést, higiénikus lombozatot és kiemelkedő kondíciójú növényt eredményez. A SteriClean Plantet hagyományos permetezőgéppel 10-20 l/ha mennyiségben, max. 10%-os töménységben, minél kevesebb vízben elkeverve, míg hideg ködképző géppel 5 l/ha dózisban, egyenletesen kell a növény felületére kijuttatni. Járványveszélyben a kezelések hatékonyságát a különböző felszívódó gombaölő szerek és a SteriClean Plant kombinációja fokozza. A készítmény nem szívódik fel, szermaradványt nem hagy hátra és az élelmezési várakozási ideje 0 nap, ezért a kritikus időszakokban – jégverés, madár- és vadkár után vagy közvetlenül a szüret előtt – is alkalmazható, és jól illeszthető minden permetezési technológiához.

Plantaco kedvezményprogram

Plantaco kedvezményprogram

Ha szeptember 30-ig Viszonteladóink bármelyikénél minimum nettó 100.000 Ft értékében vásárol, és elküldi részünkre a vásárlást igazoló számlákat, visszatérítjük Önnek a vásárolt termékek értékének 3%-át!

 

Olvassa, amit mi olvasunk!

Olvassa, amit mi olvasunk!

stericlean-plant-www-plantaco-com